Chef Tom: Van Azië naar de Fusion Keuken, hoe reizen hem veranderde

Tom’s reis door Azië van Thailand tot Zuid-Korea

“In Japan leerde ik het belang van eenvoud en kwaliteit van ingrediënten, iets wat ik nu altijd in mijn eigen gerechten probeer door te trekken.”

“En dan had ik Indonesië en Zuid-Korea, waar de smaken krachtig en intens zijn. Vooral de Koreaans kimchi en de Indonesische nasi goreng hadden een blijvende impact op me”, voegt Tom eraan toe.

Impact van Azië op Tom’s Keuken

Wat kunnen we verwachten van Tom’s toekomstige gerechten?

Chef in de keuken Azie

Laat ons weten welke fusion gerechten jij het lekkerst vindt en wat jouw favoriete Aziatische smaakcombinaties zijn!

Kijk ook naar andere blogs of Aziatische gerechten

Reacties

Eén reactie op “Chef Tom: Van Azië naar de Fusion Keuken, hoe reizen hem veranderde”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch